Sunday 2 December 2012

Viimased päevad Kaplinnas

Vähem kui nädal jäänud ja siis tagasi Eestisse. Ilmad siin nii ilusad ja kuumad, et raske mõelda, et Eestis lumetorm. Aga meil oli ka väike torm siin. Tuul oli nii kõva, et tänavatel asjad lendasid, inimesed hoidsid postidest kinni ja hommikul olid tänavad täis oksi, prahti ning poodidelt ja mujalt ära lennanud reklaamtahvleid.

Viimasel nädalal oleme teinud kõvasti proovipakkimisi, sest 5 kuud elu paistab olevat rohkem kui 30 kg. Mul oli tegelt isegi päris ok, sest pole teadlikult väga midagi juurde ostnud ja osad asjad andsime meie maja töölistele, et saavad lastele viia. Aga maksimum koguse veini (ja veidi rohkem) toppisin ikkagi kohvrisse + mingid kingitused ja lähebki napiks.

Reedel käisime ühe kohaliku kursusekaaslase juures peol. Nad elavad Camps Bay's ja peol oli metsikult rahvast. See oli selline toidupidu, hiline Thanksgiving. Kõik tõid midagi kaasa, süüa ja juua oli hunnikutes. Kui kõhud täis siis hakkasime aga tantsima kohalike Aafrika rütmide järgi. Üks suur neegrimamma näitas ette ja meie Kaisaga tegime järgi :)

Reedel andsime ka oma korteri ja auto ära ning nüüd oleme kodutud :) Terve päev oli täis asjaajamisi, aga loodetavasti läheb ikka hästi ning saame deposiidi ilusti tagasi. Auto oli natuke kriibitud (ilukilbiga vastu kõnnitee äärt) ja olime suht kindlad, et saame päris kopsakalt juurde maksta, aga ei tahetud midagi - pidavat olema minor :)

Laupäevast teisipäevani olen Muizenbergis. Otsustasin viimastel päevadel rannale lähemale kolida, loomulikult et lihtsam surfata oleks. Ja see oli hea otsus, sest lained on siin ülihead. Pidavat olema ühed parimatest algajatele. Aga miskipärast mul nii hästi enam välja ei tulnud kui esimestel kordadel. Rohkem nautisin bodyboard'i kui lainete võtmist. Aga vesi on see-eest ülimõnus ning 2,5h läheb lennates. Samas kui Big Bay's olid varbad pärast 1,5h täiesti külmunud. Surfasin softboard'iga, mis on ohutum, sest kui lauaga vastu pead saad, siis ei juhtu midagi, aga mulle tundub, et hardboard ikkagi mõnusam ja tundub lihtsam ka. No ma ei tea, proovin edaspidi jälle hardboard'iga.

Aga lähen nüüd randa, sest päike on kuum... :D ja varsti näeme

No comments: